UN NOU ANIMAL AL ZOO DE MADRID

Aquesta matinada ha nascut el primer rinoceront blanc espanyol al zoo de Madrid. La mare, després de 509 dies de gestació, va decidir que el part fos exclusiu per les càmeres tèrmiques del zoo, ja que a aquelles hores ningú l’estava observant.
Tot ha anat molt bé i a poc més de l’hora la cria, de 65 quilograms, ja caminava i s’amamantava.
El pare ha estat tota l’estona pendent de l’evolució de la mare i del petit animal, esperant a la porta de la quadra. Aquest amb 50 anys mai havia tingut fills i és per això que l’embaràs ha estat per inseminació artificial. Tot el procés ha estat supervisat per experts de diferents zoològics europeus. Ara la feina és per als visitants del zoo madrileny que li han de posar nom.


Fàtima-Núria Ortí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!