Festa de 2on de Batxillerat.

Eren les 7 i tot estava a punt. En deu minuts començava la festa de comiat de segon de Batxillerat. Però darrera d'una gran festa hi ha un gran grup de gent que fa possible que tot surti a la perfecció. El grup de musics va estar asejant des de les 9 del matí, coordinats per les profesores de música Estivaliz i Pilar del IES Salvador Espriu. La festa va ser tot un éxit gràcies a la participació voluntaria de un grup d'alumnats de 4rt d'ESO composats per Sergi Anguera, Xavier Montferrer, Tania Berragán, Javier Alonso i Meritxell López. Aquest grup d'alumnes van estar treballant des de les 5 de la tarda fins les 10 de la nit supervisats per Miriam Margalef i Núria Prunés. Primer els voluntaris van preparar les taules del menjar, van anar a buscar el menjar a la plaça del mercat del clot, el van deixar preparat perqué la festa estigués a punt per començar.
Quan van entrar els pares per veure els seus fills actuar, o bé veure com els seus fills els hi donen el diploma de 2on de batxillerat, estaven molt impacients dessitjaven entrar ràpid. Els músics és podien veure nerviosos a dins de una aula del Institut. Va començar la festa.
Els músics van començar a actuar d'una manera magistral, tan de esforç, tans ensajos, va treure el seu fruit. Finalment el director va baixar al lloc del escenari per poder premiar als alumnes que finalitzaran la seva etapa al centre Salvador Espriu.
Tot seguit la festa va continuar al gimnàs del IES, va haver menjar i beguda per tothom. La festa va finalitzar a dos quarts de deu de la nit.





Sergi Anguera, Xavier Montferrer


1 comentaris:

Miriam's blog 22 de maig del 2009, a les 16:40  

molt xules les fotos!!!
Miriam

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!