REGAL BARÇA, 3r Classificat.

El Barça va quedar tercer classificat a la Final Four després de perdre contra el CSKA de Moscou. L'equip blaugrana va dominar durant tot el partit exceptuant els últims 6 minuts en que el CSKA es va posar per davant en el marcador per primer cop en tot el partit. A finals de l'últim període el CSKA es va posar a una diferència de 4 punts. Cal destacar l’actuació de Andersen ( ex-jugador del CSKA de Moscou) que va ser el jugador principal del Barça en el partit contra el CSKA.
En la lluita per la tercera posició Barça va guanyar contra l'Olympiacos amb un clar avantatge de 16 punts ( 79-95 ). Ja des del primer minut de partit el Barça va anar per davant en el marcador portant un màxim avantatge de 21 punts.

Foto extreta de: http://www.euroleague.net/resourceserver/19894/58f38790-0695-47e7-996f-82678566478f/f37/rglang/iv/filename/final-four-teams-berlin-2009.png

Xavier Montferrer i Prado.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!