La Jonquera es posa seria.

El municipi de la Jonquera té dos problemes greus en la seva localitat: la prostitució al carrer i la venda ambulant il·legal, aquets són uns hàbits que segons ha explicat l'alcalde del propi municipi, són els principals problemes de la Jonquera.
Per intentar treure les prostitució es pendràn una serie de mesures, entre elles, qui ofereixi, sol·liciti, negociï o acepti serveis sexuals fets en l'espai públic serà considerat una infracció lleu i la multa serà de 750€.
Ara bé si aquest fet, és fan pròxims a centres acadèmics, d'oci destinats a menors d'edat, la multa serà considerada de falta greu i serà sancionat amb 1.500 €.
La multa més alta serà per mantenir relacions sexuals en l'espai públic. la sanció serà de 3.000 € tan per a les prostitutes com per al client.
L'altre punt dèbil de la Jonquera és la venda ambulant il·legal, en aquest cas la policia local de la Jonquera controlarà i multarà els comerciants què és tingui sospita que promouen aquest tipus de venda il·legal, la sanció no només serà per les persones venedores, si no qué la persona que adquireix el producte il·legal també serà sancionat amb una multa de 100€, a més de confiscar el material comprat.



Sergi Anguera Marin

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!