L'FP a tota Europa.

Barcelona acull fins demà la Conferència Europea de les Regions per a la Promoció de la Mobilitat en la Formació Professional, una trobada amb totes les regions europees per comprometre's a impulsar els intercanvis internacionals d'aquests estudiants. D'aquesta trobada n'ha de sortir la Declaració de Barcelona, un full de ruta per posar les bases de la gestió d'aquests programes d'estudis a l'estranger

Aquesta declaració, s'ha de comprometre a incrementar el nombre de persones en FP inicial que s'apuntin a programes de mobilitat, ha de millorar l'oferta de centres europeus per acollir estudiants i ha d'establir quins recursos es destinaran per assolir aquest objectiu, mitjançant la intermediació entre regions.

Durant aquests dos dies es juntaran els responsables de l'FP dels diferents països de la UE, així com intervencions d'òrgans de la Comissió Europea i el Comitè de les Regions.




Sergi Anguera, Fàtima Núria i Ortí




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!