Més investigació de microsoft

La companyia informàtica dedicarà aquest any 8.500 milions de dòlars per l'investigació i el desenvolupament, 700 milions més que l'any pasat, fet que suposarà un canvi en l'estrategia de l'empresa microsoft. La propia empresa va explicar ahir a Barcelona que l'increment de milions de dòlars per l'investigació de Microsoft està enfocada per buscar els nous hàbits del usuari arran de la crisis econòmica.

Microsoft treballa amb la previsió que la recessió serà llarga i el creixement posterior serà lent i moderat. D'aquesta manera considera que l'era de la compra compulsiva s'ha acabat, i que la nova estratègia empresarial passa per buscar nous productes d'acord amb les necessitats concretes dels consumidors. La vicepresidenta de l'empresa, Rosa Maria García, ho ha explicat en unes jornades a l'escola ESADE.

Per altra banda, la companyia es troba també amb una denúncia d'abús de posició dominant que ha presentat la Comissió Europea contra Microsoft, pel fet d'incloure en el sistema operatiu Windows el navegador d'internet Explorer. García ha dit que acataran la decisió que prengui Brussel·les.



Sergi Anguera, Xavier Montferrer


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!