S'ACOSTA EL SÒNAR 2009

Des del dijous 18 de juny fins al diumenge 21 es celebrarà la 16 edició del Sònar de Barcelona. El festival tindrà lloc a la plaça dels Àngels i a la Fira-2 de l’Hospitalet. Aquesta edició serà la més electrònica, ja que compta amb el grup Orbital, la recuperació de la cantant dels vuitanta Grace Jones i grups africans. A més els organitzadors del festival han volgut afegir al cartell grups desconeguts de gent jove que volen fer-se un lloc en el món d’aquest estil de música.
Com a novetat aquest any el Sònar dedicarà un dia per als nens, el Sonarkids. Durant tot el diumenge el Centre de Cultura Contemporània s’omplirà dels nens i nenes més petits on podran escoltar les marionetes raperes dels Puppetmastaz. A més aquest dia hi haurà activitats per als més petits on aprendran a fer "beatboxing" i a moure els plats com els discjòqueis.

Aquest festival ja es mou per tot el món. A Londres, per exemple, es molt conegut el Sònar de Barcelona i així s’explica que s’exhaurissin les entrades en la edició anglesa, que també va comptar amb músics catalans. A Nova York va passar si fa o no fa el mateix que a Londres, on fa pocs dies, 900 persones van omplir el Baryshnikov Arts Center de Manhattan.


Per saber més sobre l’edició del 2009 del Sònar de Barcelona es pot consultar a http://www.3cat24.cat/ un vídeo resum del documental: "Sónar 2009: territori polar" que va oferir el canal 33 sobre les propostes més destacades del cartell del Sònar 2009.



Fàtima-Núria Ortí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!