I JA EN SÓN 21

Aquest matí als volts de les nou, una dona ha sigut apunyalada per la seva parella a l’àrea de servei de l’autovia A-2 a prop d’Abrera, Barcelona. Denis Paulo B. ha estat detingut poc després pels Mossos d’Esquadra.
La dona ha mort després de ser atesa per els agents, que no han pogut fer res davant la gravetat de les ferides. L’Àrea Territorial d’investigació de la regió policial metropolitana sud dels Mossos d’Esquadra es faran càrrec del cas i intentaran esbrinar les causes per les quals ha actuat així el portuguès. Aquest de 22 anys resident de Barberà del Vallès causa la vintiunena dona morta per violència de gènere a Espanya en els sis mesos i escaig que portem d’any.

Fàtima-Núria Ortí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!