ADÉU A KUNG FU

Avui, 4 de juny de 2009, ha mort David Carradine a l'edat de 72 anys.
Es trobava a Bangkok on rodava la seva última pel·lícula, anomenada Stretch. Segons Binder, el seu representant, David estava ple de vida i amb moltes ganes de treballar, a més remarca que la noticia li sembla força impactant. Sky News, una televisió britànica ha explicat que l'Ambaixada dels EUA a Tailandia ha confirmat la mort de l'actor i que una cambrera del hotel ha trobat el cos d'aquest penjat a l'armari amb un cordó de cortina. La policia sospesa la possibilitat que hagi estat un suïcidi, com també s'exposa al diari tailandès Bongkok Post.

David Carrandine, fill del actor John Carrandine, quedarà a la memòria per la seva participació a la serie dels 70 Kung Fu. Va agafar més prestigi gràcies a Quentin Tarantino al donar-li l'oportunitat de protagonitzar Kill Bill. Durant la seva vida va aparèixer en 200 pel·lícules i en moltes obres de teatre, amb tot això havia fet de productor, director, guionista i compositor.





Fàtima-Núria Ortí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!