CONEIX L'ESPARDENYA ROCK!


El pròxim 31 d'octubre es celebrarà la tercera edició de l'Espardenya Rock a Forcall un poble situat a la comarca dels Ports, al nord de Castelló. Amb l'èxit de l'última edició els joves de Forcall han volgut repetir aquest festival, però aquest cop amb més serietat, per la qual cosa han creat l'Associació Cultural de l'Espardenya Forcallana.
Tot i que el cartell no està acabat, a dia d'avui a l'Espardenya Rock actuaran els grups següents: Odi, Tu puta madre en almíbar, Los Draps, Agraviats i encara queda lloc per un cinquè grup.
A més aquesta nova Espardenya Rock també vol que participi gent de totes les edats, així que hi ha en la ment dels organitzadors fer activitats per la tarda amb teatres i espectacles variats. Una de les novetats serà la trobada de dolçainers i tabalers que s'ha pensat organitzar per conduir la gent fins al pavelló i un cop allà sopar i començar la festa.
Aquest any l'Espardenya compta amb un ampli ventall d'estils que unirà grups d'ska, punk, , rock funk i reggae, entre d'altres. Organitzat i pensat de manera que es pugui reunir molta gent i el concert assoleixi una major participació.

Per mantenir-vos informats sobre qualsevol aspecte de l'Espardenya podeu visitar el seu bloc: http://www.espardenyarock.blogspot.com/ , tot i que encara està en procés de construcció.


I per acabar us convido i animo a que hi aneu, de fet, us hi espero!



Fàtima-Núria Ortí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!