La guardia urbana diu un altre cop 'no' a l'alcohol.

La guardia urbana el cap de setmana de 28/29, es van fer 2.150 probes d'alcolemia en aquestes 277 van ser positives (12,88%), 238 persones van acabar amb denuncies administratives pero aquets no passaràn per els jutjats i 39 detencions en tan sols un cap de setmana i 39 més en els controls fets per la policia Local van sortir ebri, i per tant sense ningún tipus de multa.
Aquesta movilització de la guardia urbana es per vincular més el “no a l'halcol” dins de la societat, en els últims anys la societat ha millorat, però “ encara queda moltisim per millorar” va comentar el cap de departaments de la policia local de Bacelona.


Foto extreta de: http://www.elpais.com/recorte/20070602elpepunac_1/LCO340/Ies/Guerdia_Urbana_estrena_traje.jpg



Sergi Anguera Marin.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!