Assetjament immoviliari al Clot

Avui una veïna del Clot tenia previst un dessajotjament de la seva vivènda, pero per petició de la seva adbocada i del decretament de l'ajornament del seu propi dessajotjament.


Aquesta veïna es diu Rosa Talón viu alúmero 81 del carrer de Rogent de Barcelona des que va néixer i la seva família ocupa la planta baixa i el local que dóna al carrer des de fa cent anys. Actualment, Talón és l'única veïna de l'edifici perquè la resta dels veïns s'han anat morint, i ocupa un pis ruïnós a la planta baixa, apuntalat i sense aigua corrent.


La lletrada Laia Serra ha explicat que el propietari de la finca on viu la senyora Talón ha utilitzat la llei d'arrendaments urbans, per al·legar que el cost de les obres de reparació de l'immoble supera el 50% del valor del bé arrendat, amb la qual cosa el contracte de lloguer de Talón queda extingit, la lletrada també va sol·licitar ahir la suspensió del desnonament perquè, paral·lelament a la via civil, hi s'ha obert un procés penal contra el propietari per assetjament immobiliari i el fiscal ha vist indicis de delicte i ha demanat tres anys de presó per el propietari de la finca.



Sergi Anguera Marin.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

El perquè del nostre treball

Els nostres noms són Sergi Anguera, Xavier Montferrer i Fàtima-Núria Ortí. Sóm 3 estudiants de 4t d'ESO de l'IES Salvador Espriu de Barcelona que estem fent una assignatura de revista, en la qual ens han demanat obrir un bloc per penjar les notícies d'última hora. Fins ara hem escrit gairebé sempre notícies relacionades amb els esports, però aquí n'escriurem de qualsevol tema.
Esperem que us agradi!